Värmepumpar

Nordic Energy Partner erbjuder moderna och effektiva lösningar som sparar energi. Vare sig du väljer en luftvärmepump eller har behov av en stor anläggning till din fastighet eller lantbruk erbjuder vi effektiva lösningar för dig. NEPAB erbjuder de modernaste lösningarna för att utvinna värme vare sig om det är från luften, sjön, berget eller jorden.

Dagens värmepumpar kan styras från din telefon eller dator för att du ska kunna övervaka värmen i ditt fritidshus. Dessutom kan värmesystem för industri, bostadsrättshus eller hyreshus övervakas och kontrolleras av oss så att er anläggning är effektivt inställd för alla lägen och årstider.

NEPAB är auktoriserat serviceombud för Bosch och Nibe och erbjuder de senaste lösningarna för dessa märken samt Viessmann.

Vi har de rätta verktygen för att optimera er värmepumpar.

Värmepump för din villa eller fritidshus

Har du direktverkande el i ditt hus och vill minska din energiförbrukning finns det effektiva luftvärmepumpar. Allra effektivast är att konvertera till ett vattenburet värmesystem och installera en bergvärmepump. Nordic Energy Partner har alla tillgängliga lösningar för ditt hus. Idag kan du fjärr styra en anläggning, övervaka när och hur värmen slås på och av och styra varmvattentillförseln. Finns inte möjligheten att borra för bergvärme erbjuder NEPAB de modernaste luft-vattenlösningarna på marknaden eller effektiva frånluftsystem.

Värmepump till din fastighet, kontor eller industri, bostadsrätt eller hyresrätt.

Nordic Energy Partner erbjuder storskaliga lösningar där uppvärmningen av större bostadsfastigheter eller industrier kan göras på ett effektivt sätt. Genom en utvärdering över fastighetens energiförbrukning kan vi leverera rätt dimensionering för varje enskilt objekt oavsett om det är en större villa eller en fastighet med flera hundra lägenheter.

Värmepumpar kan både ge värme och kyla på grund av olika årstid men även beroende på inomhus miljö, till exempel kontor med många värmekällor som behöver kylas, eller en miljö där det blir snabba växlingar mellan kallt och varmt.

Serviceavtal

Nordic Energy Partner erbjuder bekymmersfritt ägande av värmepumpar. Genom ett serviceavtal och förlängda garantier där din anläggning får den omsorg och översyn som den behöver för att fungera sin fulla livslängd.

 

Kontakt

Jörgen Jonsson

Jörgen
072-72 10 400
jorgen.jonsson@nepab.nu